Контакт

Адреса:
ул. Македонски револуционери 56
Пробиштип, Р. Македонија

Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: +389 (032) 483 043

Факс: +389 (032) 483 043

http://www.strmos.com.mk

Контакт форма

Останати информации

Останати информации:

Оддел за набавка
Лице за контакт:Виданчо Насевски
тел: 071 264 531

vidanco@strmos.com.mk

Оддел за продажба
Лице за контакт:Васе Нацев
тел: 071 264 536

vase@strmos.com.mk

Раководител на комерција
Басаров Александар
тел: 070 208 250

aleksandar@strmos.com.mk